Solutii complete retail, Business Intelligence, software ERP program software ERP, solutii retail   Spectrum a implinit 15 ani de activitate Romana English
Asistenta Suport Licentiere

Atinge performante maxime cu solutii de virtualizare Spectrum si Oracle VM

02.09.2015

Virtualizare

Avantajele Virtualizarii:

  • Utilizarea resurselor hardware la capacitate maxima

  • Costuri de intretinere mai mici datorita consolidarii serverelor pe un suport fizic mai restrans, mai flexibil

  • Simplificarea proceselor de backup/restore, inclusiv in proiecte de disaster recovery

  • Eliminarea problemelor legate de hardware vechi - masinile virtuale pot fi mutate rapid, fara probleme pe o noua platforma

Tendinta de astazi, este ca pe o masina fizica sa se instaleze mai multe masini virtuale (in general cu rol de server) pentru a exploata la maxim resursele procesorului si ale memoriei pe durata de viata a masinii fizice.

De ce Oracle VM ?

Numai Oracle ofera cel mai complex portofoliu de solutii de virtualizare de la desktop la centrul de date din domeniu, care poate virtualiza si gestiona intregul portofoliu de hardware si software, de la aplicatii la disc.

Virtualizarea asigura economii prin consolidarea si reducerea costurilor cu energia, echipamentele si manopera. Solutiile de virtualizare Oracle asigura aceste avantaje si multe altele, inclusiv:
  • Solutii de virtualizare hardware si software foarte optimizate si integrate

  • Management integrat, de la aplicatii la disc

  • Implementare mai usoara si mai rapida a software-ului

  • Eficienta, agilitate si flexibilitate IT imbunatatite

Sprijiniti de organizatia de asistenta Oracle, de clasa internationala, clientii dispun acum de un portofoliu complet de solutii virtualizare la nivel de intreprindere.

Oracle VM Oracle VM 3.4.4

Serverul OracleVM este o solutie gratuita de virtualizare, care faciliteaza implementarea si administrarea aplicatiilor de afaceri. Oracle VM ofera beneficii dincolo de simpla consolidare a serverelor, raspunzand direct imperioasei nevoi de a reduce cheltuielile operationale in centrul de date. Oracle VM Server face parte din cel mai complet si integrat portofoliu de virtualizare Oracle.

• Noul Oracle VM este conceput special pentru implementarea si gestionarea avansata a infrastructurile sistemului. Oracle VM poate crea cele mai masurabile si de incredere medii de calcul, toate usor de gestionat cu Oracle VM.

• Aceasta noua versiune, Oracle VM include multe imbunatatiri in scopul de a simplifica si automatiza configurarile de retea si storage, presupune flexibilitate si aduce o noua interfata grafica, care faciliteaza operarea utilizatorului.

• Oracle VM ruleaza atat aplicatiile Oracle, cat si cele non-Oracle, oferind clientilor cele mai eficiente costuri de virtualizare, sustinute de Oracle.

• Usor de utilizat. Usurinta utilizarii are un impact direct asupra eficientei de la nivelul administrativ. Solutia Oracle VM Manager a fost substantial imbunatatita pentru a centraliza si simplifica operatiunile administrative.Oracle Ce este nou in Oracle VM 3.4.4

Oracle VM 3.4.4 - intrebari frecvente

Strategii de virtualizare Oracle

Descoperiti de ce Oracle este mai avantajos decat VMware


Diagrame de implementare Oracle VM

Oracle VM

 Avantaje Oracle VM
Copyright 2016 Spectrum Ltd Brasov. Toate drepturile rezervate. Oracle Gold Partner