Solutii complete retail, Business Intelligence, software ERP program software ERP, solutii retail   Spectrum a implinit 15 ani de activitate Romana English
Asistenta Suport Licentiere
Despre noi

Despre noi

Firma Spectrum este o companie IT, care dezvolta aplicatii software, asigurand solutii software si hardware, precum si asistenta tehnica, in concordanta cu nevoile clientului.

Inca din 1999, avand la baza o filozofie a dezvoltarii constante, experienta noastra inseamna abordare centrata pe client si aplicata atat afacerilor de amploare, cat si celor mici.

Telul nostru este de a ajuta clientul sa-si administreze afacerea mai eficient, prin automatizarea fluxurilor si implicit prin castigarea de timp alocat pentru concentrarea asupra aspectelor cheie ale afacerii.
Drumul spre succes sau mentinerea la standarde inalte, presupune lucrul in cadrul unui sistem de management bine definit si functional. Asadar, Spectrum detine certificare SR EN ISO 9001. Familia de standarde ISO 9000 reprezinta o serie de standarde referitoare la sistemul de management al calitatii, care urmaresc asigurarea satisfactiei clientilor si obtinerea de produse si servicii conforme.

Un sistem de management al calitatii certificat, demonstreaza angajamentul organizatiei pentru calitate si satisfactia clientului. Increderea in capacitatea de a produce "calitate" a unei organizatii, este premiza pentru o relatie de durata, reciproc benefica, cu toti clientii organizatiei.Get today
Spectrum software solutions
for tomorrow benefit
Contactati-ne
Tel. / Fax 0268 323 400
Tel. RDS 0368 005 684
Tel. Mobil 0723 556 783
Email
Copyright 2010 Spectrum Ltd Brasov. Toate drepturile rezervate. Oracle Gold Partner