Solutii complete retail, Business Intelligence, software ERP program software ERP, solutii retail   Spectrum a implinit 15 ani de activitate Romana English
Asistenta Suport Licentiere
Solutie completa Retail Spectrum

Solutie completa de retail

De ce solutia completa de retail Spectrum?

In cazul in care detineti sau manageriati o retea de magazine, benzinarii, cafenele etc, solutia software completa de retail oferita de compania Spectrum este pachetul ideal pentru afacerea dumneavoastra. Prin implementarea acestui pachet software, veti putea beneficia de o optimizare rapida a proceselor de business in cadrul tuturor ramurilor de activitate.

Solutia software Spectrum pentru activitatea de retail este un pachet software complet care asigura gestionarea productiva si eficienta a afacerii dumneavoastra. Prin achizitionarea pachetului software oferit de compania noastra, afacerea dumneavoastra va beneficia de o activitate imbunatatita considerabil la nivelul tuturor departamentelor.

Parteneriatul cu compania Spectrum nu se va incheia in momentul cumpararii aplicatiei. Vom fi alaturi de dumneavoastra pentru a va oferi sfaturi si suport tehnic pe tot parcursul utilizarii aplicatiilor pentru a ne asigura ca folositi pachetul software la capacitate maxima si mai important, cu beneficii rapide, concrete si palpabile.

Descriere solutie

Solutia software de retail dezvoltata de compania Spectrum este o solutie eficienta si de succes creata special pentru optimizarea activitatii companiilor din domeniu care vine in intampinarea clientilor cu o interfata intuitiva si usor de utilizat.

Printr-o suita de liste si rapoarte, ofera un control total al furnizorilor, referitor la cantitatea livrata si pretul negociat. Prin asistenta in realizarea comenzilor de aprovizionare, se reduce timpul necesar efectuarii comenzilor, optimizarea cantitatilor comandate, precum si prevenirea perioadelor de OutOfStoc si OverStoc generatoare de prejudicii semnificative.

Rapoartele detaliate, comparative pe diferite perioade de timp, optimizarea stocului, controlul casierilor, discounturi si fidelizarea clientilor, sunt functionalitati care recomanda cu incredere acest produs de top.

Solutie completa retail


In suita de aplicatii oferite, s-a pus accentul pe diminuarea suprastocurilor, prin evidentierea produselor al caror raport stoc/rulaj depaseste limitele admise. De asemenea, s-a demonstrat ca doar top 20% din produse, dupa adaosul realizat, genereaza 80% din profit, astfel prin scoaterea in evidenta a out-of-stocului pentru produsele aflate in top, se determina o mai buna aprovizionare si totodata cresterea satisfactiei clientilor.

Aceste cateva lucruri simple, usor de accesat si utilizat, impreuna cu o multitudine de alte functionalitati introduse in aceasta suita de aplicatii, contribuie intr-un mod placut la eficientizarea activitatii in unitatile proprii, si astfel la cresterea eficientei muncii.


TechTip of the week TechTip
Saptamana 14 - 20 ianuarie 2019
Export date
Atat intrarile cat si iesirile se pot exporta din...

citeste

Solutie Software Retail

Supervizor (Head Office) SMKSupervizor este o aplicatie de management care permite un control complet asupra retelelor de magazine. Acest software asista biroul comercial cu:
 • management unic de cataloage retea
 • operarea de modificari preturi la contractele existente
 • supravegherea intregii activitati din toate magazinele din retea
 • propuneri referitoare la preturi
 • fidelizare clienti, management promotii
SMKBOMatx (Back Office). Matx este un software de gestiune care permite utilizatorului:
 • control total al furnizorilor
 • control cantitate comandata si livrata
 • impunerea pretului de achizitie
 • asistenta in realizarea comenzilor
 • optimizarea cantitatilor comandate
 • controlul operatorilor de la casa
 • controlul stocurilor
PosExpert (Front Office) POSExpert este o aplicatie de vanzare, foarte usor de utilizat. Aceasta aplicatie va permite beneficiarului un control mult mai bun asupra activitatii de vanzare si asupra angajatilor de la casa.
Printre numeroasele beneficii ale utilizarii aplicatiei de vanzare se afla urmatoarele:
 • cresterea incasarilor
 • controlul si diminuarea pierderilor
 • cresterea fluxului de clienti la casa
 • usurinta in operare, diminuarea erorilor de operare

Software retail supermarket


Contactati-ne
Tel. / Fax 0268 323 400
Tel. RDS 0368 005 684
Tel. Mobil 0723 556 783
Email
Copyright 2019 Spectrum Ltd Brasov. Toate drepturile rezervate. Oracle Gold Partner