Solutii complete retail, Business Intelligence, software ERP program software ERP, solutii retail   Compania Spectrum a implinit 20 ani de activitate! Romana English
Asistenta Suport Licentiere

Noutati si evenimente

Eveniment aniversar Spectrum 20 ani Compania Spectrum a implinit 20 ani de activitate!
08.04.2019

Compania Spectrum a sarbatorit 20 ani de activitate si dorim sa multumim pe aceasta cale tuturor partenerilor si clientilor pentru increderea acordata.

Solutie online de gestiune restaurant Solutie online de gestiune restaurant
19.09.2016

Compania Spectrum lanseaza pe piata un nou pachet software dedicat gestiunii online a restaurantelor si a lanturilor de restaurante.

citeste

Spectrum a devenit Silver Performance Partner certificat de Honeywell Compania Spectrum a obtinut certificare Silver Performance Partner din partea Honeywell.
28.01.2015

Datorita profesionalismului si performantelor ridicate, compania Spectrum a obtinut certificare Silver Performance Partner din partea Honeywell. Intrarea in acest program de parteneriat va oferi beneficii importante companiei Spectrum, beneficii care vor ajuta si sustine dezvoltarea afacerii. Aceasta certificare va avea un impact pozitiv si asupra clientilor si partenerilor care achizitioneaza produse Honeywell prin intermediul Spectrum.

Silver Performance Partener   Silver Honeywell Performance Partener

Implementare Much More Market Compania Much More Market Gmbh a implementat solutia de retail Spectrum in magazinele sale din Nuremberg
25.11.2014

Compania Spectrum isi face debutul pe piata internationala de software prin implementarea solutiei profesionale de retail in magazinele Much More Market din Nuremberg.

citeste

Eveniment aniversar Spectrum 15 ani Compania Spectrum a implinit 15 ani de activitate!
23.10.2014

Compania Spectrum a sarbatorit 15 ani de activitate si dorim sa multumim pe aceasta cale tuturor partenerilor si clientilor pentru increderea acordata.

Newsletter Abonati-va la newsletter-ul companiei Spectrum pentru a primi sfaturi si notificari!
06.08.2014

Dorim sa venim in intampinarea clientilor nostri cu un TechTip saptamanal creat pentru a imbunatati si pentru a optimiza utilizarea solutiilor software oferite de Spectrum.

Selgros Pauza mica Selgros implementeaza solutia software de retail Spectrum in restaurantele sale fast-food "Pauza mica"
03.06.2014

Odata cu remodelarea magazinelor sale, compania Selgros intra in segmentul fast-food-urilor, prin preluarea in administrare proprie a locatiilor "Pauza Mica".

Selgros implementeaza solutia software de retail Spectrum in restaurantele sale fast-food "Pauza mica". Solutia completa Spectrum Retail Solution a fost deja implementata in 12 restaurante, urmand a fi introdusa in alte 4.

citeste

Oracle Exadata Oracle Exadata Database Machine and Oracle Exalogic Elastic Cloud
12.12.2013

Analysis solution (Business Intelligence - BI) 11.1.1.7.131017 is supported with Oracle Linux 5.5. (or higher), Oracle VM 3.0, Oracle Business Intelligence Foundation Suite 11.1.1.6.or higher and Oracle Exalytics In-Memory Machine.

Enterprise resource planning (ERP) Sirius 3.02 is supported with Oracle Database 11g R2, Oracle Weblogic 11g R1, Oracle Linux 5.5. or 6, Oracle Exadata Database Machine and Oracle Exalogic Elastic Cloud.

IBM Spectrum a obtinut premiul "Best active Business Partner in promoting IGF" pentru intreaga activitate din anul 2012
15.11.2013

Spectrum a obtinut premiul "Best active Business Partner in promoting IGF" de la divizia retail a IBM, pentru intreaga activitate din anul 2012.

Spectrum alaturi de partenerii sai se afla in plin proces de implementare a solutiei software in cadrul magazinelor La Doi Pasi
18.10.2012

Conceptul francizei La Doi Pasi, lansat de Metro si adresat magazinelor de proximitate, presupune remodelarea magazinelor prin consultanta si instruire in ceea ce priveste sortimentatia orientata catre cerere, monitorizarea preturilor, tehnici de marketing, dar si prin achizitia de solutie informatica de la Spectrum.

citeste

Harmopan Miercurea Ciuc, societate cu profil de morarit si panificatie a finalizat implementarea modulului Management Moara Cereale
12.10.2012

Harmopan SA, cea mai mare societate din industria de morarit si panificatie din zona Harghita, a reusit sa impleteasca armonios traditia "savorilor secuiesti" cu inovatia ceruta de o perpetua nevoie de actualizare a tehnologiilor moderne.

Firma Spectrum, prin intermediul modulului Management Moara Cereale, ce face parte din suita Sirius isi aduce aportul la facilitarea si imbunatatirea procesului tehnologic si implicit la cresterea randamentului muncii si al veniturilor.

Reteaua Supermarket Rapid Brasov a decis implementarea solutiei Spectrum Retail
10.10.2012

In aceasta noua etapa a dezvoltarii retelei de magazine, a fost deja implementat un magazin cu solutia Spectrum Retail, iar din punct de vedere al infrastructurii, au fost achizitionate POS-uri touchscreen IBM si imprimante fiscale Epson. Procesul de implementare este de scurta durata, preconizandu-se ca pana la inceputul lunii noiembrie intreaga retea de magazine va fi controlata cu ajutorul suitei de module Spectrum Retail.

Noul sistem de introducere a sesizarilor
01.08.2012

Va informam, ca incepand cu data de 01.08.2012 Spectrum a pus la dispozitia clientilor noul sistem de sesizari. Acesta se poate accesa selectand meniul Asistenta.

Pentru autentificare va rugam, sa folositi user-ul dv. (pe care l-ati folosit si in sistemul vechi) si parola spectrum. Dupa ce v-ati autentificat este OBLIGATORIU sa schimbati parola. In cazul in care intampinati probleme, va rugam sa ne contactati. Va multumim pentru intelegere.

Reteaua Boromir Pan Cafe Reteaua "Boromir Pan Cafe" se extinde folosind solutia de retail Spectrum
08.02.2012

Solutia Spectrum functioneaza de mai bine de 4 ani de zile in magazinele specializate ale producatorului de panificatie Boromir, succesul implementarii contribuind la decizia de a extinde reteaua "Boromir Pan Cafe si in alte orase importante din tara, proiectul fiind demarat pe parcursul acestui an.

citeste

Sergiana a decis extinderea solutiei Spectrum si in restul de 24 de magazine
08.02.2012

In urma implementarii sistemului Spectrum Retail in cele 23 de locatii deschise pana la finalul anului 2010, Sergiana a decis extinderea solutiei Spectrum si in restul de 24 de magazine.

citeste

Metro propune solutia Spectrum Retail
08.02.2012

Metro propune solutia Spectrum Retail, ajutand micii producatori sa-si configureze magazine moderne, dotate cu echipamente si software performante. Prin intemediul consultantilor Metro din fiecare locatie din tara, puteti obtine conditiile necesare pentru a va putea califica pentru un astfel de program.

citeste

IBM

IBM Spectrum a obtinut locul I pe plan national din partea IBM Retail, pentru intreaga activitate din 2010
01.08.2011

Fotografii: 1

Spectrum a obtinut locul I pe plan national de la divizia IBM Retail, pentru intreaga activitate din 2010. Premierea a avut loc la Haga, in luna mai 2011, cu ocazia meetingului anual IBM Retail.

Varodimex Bistrita a trecut de la varianta de gestiune independenta la varianta centralizata Spectrum
22.11.2011

Firma Varodimex prin trecerea de la varianta de gestiune independenta la varianta centralizata Spectrum, beneficiaza de avantaje precum ar fi: un mai bun control al preturilor de achizitie, efectuarea de comenzi centralizate, urmarirea centralizata a stocului si a necesarului de marfa.

Revista Piata Piata Trade Expo Show - Bucuresti, octombrie 2011
04.10.2011

Spectrum impreuna cu Epson Romania si Revista Piata va invita la editia a IX-a a evenimentului Piata Trade Expo Show, expozitia de solutii pentru cresterea profitului in comertul cu bunuri de larg consum, destinata comerciantilor traditionali si firmelor de distributie.

Vino in magazinul amenajat la Piata Trade Expo BUCURESTI sa-ti intalnesti partenerii de afaceri!

citeste

Sonya Mod a ales solutia Spectrum Retail
30.09.2011

Reteaua de magazine Melkior (Sonya Mod), avand ca profil comercializarea cosmeticelor, foloseste Spectrum Software Solution pentru a-si administra intr-un mod judicios si reciproc avantajos (atat pentru client, cat si pentru furnizor) produsele.

Spectrum si Annabella fidelizeaza clientii prin vouchere Spectrum si Annabella fidelizeaza clientii prin vouchere
01.08.2011

Fidelizarea clientilor inseamna o baza constanta de clienti, care implicit genereaza un venit statornic.

Fidelizarea, consecinta directa a cresterii satisfactiei clientilor, se poate obtine si prin folosirea de VOUCHERE, care nu implica costuri suplimentare legate de emiterea si distributia lor sau folosirea de personal auxiliar.

citeste

Management moara cereale Management moara cereale
01.08.2011

Modulul MANAGEMENT MOARA CEREALE reprezinta un concept axat pe "verticala economica" specifica procesarii semintelor in vederea obtinerii produselor de macinis.

In conceptul aplicatiei se respecta in totalitate specificitatea acestui gen de activitate de productie. Utilizatorul are la dispozitie o structura care acopera activitatea de morarit de la contractele cu furnizorii de seminte pana la intrarea produselor finite in gestiune.

citeste

Atinge performante maxime cu solutii de virtualizare Spectrum si Oracle VM
01.09.2011

Virtualizarea asigura economii prin consolidarea si reducerea costurilor cu energia, echipamentele si manopera. Solutiile de virtualizare Oracle asigura aceste avantaje si multe altele...

citeste
Spectrum promoveaza mobilitatea
01.08.2011

Virtualizarea si mobilitatea sunt cele doua caracteristici care nu pot lipsi din nicio aplicatie software actuala.

citeste

In presa

IBM


Spectrum ajuta magazinele sa-si fidelizeze chibzuit clientii!
15.12.2010

In luna cadourilor (si nu numai), clientii dumneavoastra pot beneficia de REDUCERI sub forma de VOUCHERE! Fidelizarea clientilor inseamna o baza constanta de clienti, care implicit genereaza un venit statornic.

citeste


Reclama Piata
Copyright 2010 Spectrum Ltd Brasov. Toate drepturile rezervate. Oracle Gold Partner