Solutii complete retail, Business Intelligence, software ERP program software ERP, solutii retail   Spectrum a implinit 15 ani de activitate Romana English
Asistenta Suport Licentiere

Spectrum ajuta magazinele sa-si fidelizeze chibzuit clientii!

10.12.2010

Voucher

In luna cadourilor (si nu numai), clientii dumneavoastra pot beneficia de REDUCERI sub forma de VOUCHERE!

Fidelizarea clientilor inseamna o baza constanta de clienti, care implicit genereaza un venit statornic. Fidelizarea, consecinta directa a cresterii satisfactiei clientilor, se poate obtine si prin folosirea de VOUCHERE, care nu implica costuri suplimentare legate de emiterea si distributia lor sau folosirea de personal auxiliar. Voucherele acordate, reprezinta o suma fixa sau un procent din valoarea cumparaturilor, functionand ca un credit ce va fi consumat la revenirea clientului in magazin, in cadrul unui circuit profitabil atat pentru furnizor, cat si pentru client.

Campania de fidelizare prin intermediul voucherelor, poate fi personalizata si are ca obiective: fidelizarea clientilor, oferirea de avantaje clientilor deja fideli, cresterea frecventei de cumparare, scaderea numarului de clienti pierduti, cresterea numarului de clienti fideli.

Spectrum Brasov, companie ce dezvolta, furnizeaza si asigura solutii software, echipamente si asistenta tehnica in concordanta cu nevoile clientilor, e dornica sa contribuie la cresterea profitului dumneavoastra prin intermediul campaniei de fidelizare a clientilor.
Fidelizarea clientilor prin intermediul voucherelor
Copyright 2010 Spectrum Ltd Brasov. Toate drepturile rezervate. Oracle Gold Partner